Activitats

Anuncis

📅 Del 9 al 26 de setembre. Exposició “Fotoperiodisme a la rereguarda”

Exposició “Fotoperiodisme a la rereguarda” L’exposició aplega les imatges més representatives, publicades al suplement del diari La Vanguardia «Notas gráficas», sobre la vida i el treball a la rereguarda catalana durant la Guerra Civil espanyola. S’hi mostren les fotografies preses pel fotògraf i el tractament que van rebre a la premsa gràfica del moment, en … Continua la lectura de 📅 Del 9 al 26 de setembre. Exposició “Fotoperiodisme a la rereguarda”

📚 19 d’octubre a les 11:30. “Biblio…qué?”, a càrrec de Pepa Contes

5 d’octubre a les 11:30 👉 El Racó dels Contes: “Biblio…qué?”, a càrrec de Pepa Contes La biblioteca, un espai de possibilitats infinites. Cada llibre, una finestra al món, una nova oportunitat per créixer, aprendre, conèixer, viure, imaginar, viatjar. Contes que tenen com a personatge o com a escenari la biblioteca on s’hi esdevenen situacions … Continua la lectura de 📚 19 d’octubre a les 11:30. “Biblio…qué?”, a càrrec de Pepa Contes

📚 26 d’octubre a les 11:30. “Qui tingui por que aixequi el dit!”

26 d’octubre a les 11:30 👉 El Racó dels Contes: “Qui tingui por que aixequi el dit!”, a càrrec de Lola Arqué. Quan s’obre una nou… Qui tingui por que aixequi el dit! Si la nina terrorífica ens persegueix …Qui tingui por que aixequi el dit! Amb les bombolles llefiscoses d’un fantasma… Qui tingui por, que aixequi … Continua la lectura de 📚 26 d’octubre a les 11:30. “Qui tingui por que aixequi el dit!”