🎼 Concert “El perfum de la llar” amb Indira Ferrer i Mauricio Campos ðŸŽ¼

Activitats d’estiu. Concert “El perfum de la llar” amb Indira Ferrer i Mauricio Campos. Dijous 20 a les 20:30. Al pati de la biblioteca.

Si tanquem els ulls tot sentint aquest concert segur que podrem percebre la olor de la xocolata, l’olor de la llenya quan crema o la de l’herba just acabada de tallar. “El perfum de la llar” és un conjunt de peces que ens evoquen el record més tendre, ens envolten de plàcides i ens donen la benvinguda a casa.

El recital està conformat per peces molt variades que van des de la música clàssica com: Gounod, Rodrigo, Schubert passant per peces molt inspirades d’origen mexicà com: Cuco Sánchez, Vicente Fernández, María Grever, algunes cançons cubanes de gran bellesa i diferents cançons catalanes molt significatives. Totes elles amb arranjaments propis. Els assegurem que els sorprendrà que el tapís de melodies és com un “vestit fet a mida”.

Aforament limitat. És obligatori l’ús de mascareta, la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i el compliment de totes les mesures de seguretat que s’indiquin a l’entrada de la biblioteca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s