Pack llibre + pel·li: Mystic River

una proposta pel cap de setmana:

Mystic river

Mystic River, la novel·la, ( 2001) va ser escrita per l’autor nord-americà Dennis Lehane, un any després de la seva publicació ja va guanyar el Premi Dilys el 2002.

És un relat implacable, inquietant, que tracta de l’amistat, la família, la pèrdua de la innocència i la culpa. Amb ella, Lehane es va convertir en un autor de culte per als lectors de novel·la negra d’arreu del món.

El 2003 Clint Eastwood es va fer càrrec de l’adaptació cinematogràfica protagonitzada per Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon, Laurence Fishburne y Marcia Gay Harden, aconseguint una excel·lent pel·lícula que ofereix, com poques vegades, una història en la qual el thriller i el drama es fonen atrapant l’espectador, tant per l’evolució dels personatges com per la intriga del relat.

Eastwood aconsegueix treure petroli d’una història que es sustenta entre els secrets de dos actes violents (la violació d’un jove noi i l’assassinat d’una jove adolescent) tractat tot amb màxim respecte, però  posant l’accent més en les conseqüències dels fets, que en els propis fets en si.

+ PROPOSTES PACK LLIBRE + PEL·LI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s