Novetats octubre 2015

Destaquem:

El que no et mata

NN LAG

Lagercrantz, David. El que no et mata et fa més fort
Barcelona : Columna, 2015

La Lisbeth Salander està inquieta. Ha participat en un atac hacker, sense cap raó aparent, i està assumint riscos que normalment evita. La revista Millennium ha canviat de propietaris. Els qui el critiquen, insisteixen que  en Mikael Blomkvist ja és història.

Una nit, en Blomkvist rep la trucada del professor Frans Balder, un eminent investigador especialitzat en Intel·ligència Artificial, qui afirma tenir en la seva poder informació vital per al servei d’intel·ligència nord-americà. El seu as a la màniga és una jove rebel, una bestiola rara que s’assembla molt a algú a qui en Blomkvist coneix massa bé. (Extret de: Grup 62)

Submissió

N HOU

Houellebecq, Michel. Submissió
Barcelona: Anagrama, 2015

França, 2022. Els partits tradicionals s’han enfonsat i Mohammed Ben Abbes, líder d’una nova formació islamista, derrota la candidata del Front Nacional a les eleccions presidencials. En François, un professor universitari fastiguejat de la docència i de la seva vida sexual, veu com la transformació que segueix l’arribada del nou president altera la vida dels francesos i li depara un futur inesperat. Els jueus emigren, les dones canvien les faldilles per les bruses llargues i els pantalons i alguns comerços tanquen o reorienten el negoci. La Sorbona és una universitat islàmica on els professors conversos gaudeixen de salaris excel•lents i tenen dret a la poligàmia. I, com Huysmans, l’escriptor del segle XIX convertit al catolicisme, en François sospesarà pronunciar les paraules que li obriran les portes d’una nova vida: «No hi ha més déu que Al•là i Mahoma és el seu profeta.» (Extret de: Anagrama)

Fangirl

JN ROW

Rowell, Rainbow. Fangirl
Madrid: Alfaguara, 2014

Una deliciosa y emotiva historia de una nerd destinada a la grandeza…

Cath y Wren son gemelas idénticas, y hasta hace poco lo hacían absolutamente todo juntas. Ahora están en la universidad. Wren le ha dejado claro que no piensa compartir habitación con ella. Para Wren es una oportunidad única de empezar de cero y conocer gente. Para Cath no es tan fácil. Es terriblemente tímida. Su único mundo es ser fan de Simon Snow, donde ella se siente a gusto, donde siempre sabe exactamente qué decir y donde puede escribir un romance mucho más intenso que cualquier cosa que haya experimentado en la vida real. (Extret de: megustaleer)

tus-pies-toco-en-la-sombra-y-otros-poemas-ineditos_9788432224232

P NER

Neruda, Pablo. Tus pies toco en la sombra y otros poemas inéditos
Barcelona: Seix Barral, 2015

Veintiún poemas de amor y de otros temas, de extraordinaria calidad, que no se incluyeron en las obras publicadas y que ahora ven la luz. Una ocasión excelente para deleitarse con versos nunca antes leídos de Pablo Neruda, uno de los mayores poetas de todos los tiempos. La enorme relevancia de esta obra inédita reside en que los poemas pertenecen a un periodo que abarca desde principios de los años cincuenta hasta poco antes de su muerte, en 1973. Son, por lo tanto, posteriores a Canto general (1950) y fueron escritos en la época de madurez de Pablo Neruda. (Extret de: Planetadelibros)

We instagram77 ALO

Reig, Marta. We Instagram
Barcelona: Fanbooks, 2015

L’any 2010 va néixer una aplicació per a mòbil predestinada a revolucionar per sempre la vida de milions de persones. Avui, Instagram ha canviat la manera d’observar el món, ha democratitzat la fotografia i ha permès que un torrent de talent ocult sortís a la superfície inspirant milions de joves de tot el món.

Aquest llibre és un aparador que mostra la creativitat que omple la xarxa social, una radiografia de les diferents tendències que triomfen a Instagram i que la converteixen en el punt de trobada dels nous referents que marquen el futur de la cultura creativa que és a tocar. (Extret de: We Instagram)

Segueix-nos a Instagram! @bibliolloret

Consulta la resta de novetats a la guia i recorda que, si la que vols no està disponible, te la reservem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s