Activitats curs 14-15

activitats1415

Aquests dies, han començat les activitats del curs 14-15. La programació intenta respondre a totes les franges d’edat i a les necessitats dels diferents tipus d’usuaris de la biblioteca.

Com cada any, ens visiten totes les escoles de Lloret (P5, 3r i 5è de primària). Les visites estan pensades perquè els nens i les nenes es familiaritzin amb la biblioteca des de petits, esdevinguin usuaris habituals i, sobretot, bons lectors.

Pensant en els alumnes de 1r de BAT, la biblioteca ofereix el Taller Cerca d’informació a la biblioteca i altres recursos pel treball de recerca en el qual els nois i noies aprenen algunes coses bàsiques relatives a la cerca a Internet, el funcionament del catàleg de la biblioteca i coneixen altres recursos que els poden ajudar en l’elaboració del TDR.

El Curs d’Iniciació a la Informàtica està adreçat a persones que no tenen cap tipus de coneixements d’informàtica i es complementa amb un segon nivell: Curs d’Informàtica Bàsica. En aquest moment, les inscripcions estan tancades però hi haurà noves edicions.

Encara queden places pel taller Club(s) de Lectura: Eines per participar en línia. Un taller que pretén mostrar les eines disponibles per a comentar les vostres lectures, especialment per a aquells que no podeu assistir a un club de lectura presencial.

La novetat d’aquest any és el taller Codeclub, un taller pilot per iniciar els nens i nenes en la programació d’ordinadors.

No us perdeu cap novetat de la biblioteca i subscriviu-vos al blog! Rebreu tota la informació per correu electrònic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s