Carvalho contra Vázquez Montalbán

IMG_2684

Com sabeu, la biblioteca ha començat enguany una via de col·laboració amb el Teatre de Lloret que ha estat definit com Espai Off.

Han estat tres espectacles Sopars a domicili, Pentateatre atòmic i Carvalho contra Vázquez Montalbán, de molt diversa factura però amb la característica comú d’ estar concebuts per a ser representats en espais no convencionals.

Tot i que diferien en els plantejaments, tots tres han obtingut una molt bona acollida del públic lloretenc, fet que ens encoratja a continuar cercant noves propostes.

El darrer espectacle Carvalho contra Vázquez Montalbán, planteja la relació amor-odi entre el personatge literari i el seu autor, i a través d’ella i amb una posta en escena realment interessant -i a cops espectacular-  recrea l’univers d’un dels autors més prolífics, i més compromesos des del punt de vista polític de Catalunya.

El plantejament de la directora, Txell Roda, sumant un actor professional, Joan Berlanga, amb usuaris de la biblioteca i ciutadans de Lloret, ens ha permès assolir una gran implicació en l’obra i un acostament a la literatura de Vázquez Montalbán i al teatre com a fet social i cultural.

Seguint el link que us adjuntem podreu comprovar el gran muntatge que es va fer a la biblioteca!

Miramar TV: Carvalho contra Vázquez Montalbán

A més, aquest mes de maig, el nostre Club de Lectura llegirà i comentarà la novel·la Los Mares del sur per acabar d’arrodonir la visió sobre les novel·les de la sèrie Carvalho de Manuel vázquez Montalbán.

Hermínia Marco

Informació relacionada:

Cremant llibres a la biblioteca, per Josep Alum

Anuncis

Un pensament sobre “Carvalho contra Vázquez Montalbán

  1. Rosa M. diu:

    Hi vaig participar activament, va ser una experiència inoblidable i l’acollida del públic ho va acabar d’arrodonir. Ja podeu comptar amb mi si més endavant, projecteu un esdeveniment d’aquest tipus. Val la pena de dir que el grup sencer, tant els professionals com els que no en som, va ser molt compacte i molt acollidor.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s