AquíbiblioWiki!

496px-BiblioWiki.svgLa Biblioteca de Lloret de Mar ja és BiblioWiki!

El distintiu que veieu a la imatge identifica la biblioteca com a punt de referència per a tothom qui vulgui resoldre dubtes relacionats amb la Viquipèdia.

La biblioteca ha participat activament en el Viquiprojecte Biblioteques, elaborant diversos articles, comptant amb la col·laboració de la unitat de Patrimoni Cultural de Lloret de Mar i basant-se en obres publicades que formen part de la Col·lecció Local de la Biblioteca.

Hem publicat articles relacionats amb diversos temes:

PATRIMONI MONUMENTAL DE LLORET:

PERSONATGES LLORETENCS:

DIVERSOS (fets històrics, premsa, tradicions de Lloret):

Hem d’agrair especialment la col·laboració de l’historiador Joan Domènech i Moner amb la seva feina de revisió de la majoria d’articles relacionats amb el patrimoni monumental i històric que hem publicat.

En principi, ens hem fixat com a objectiu crear articles nous sobre Lloret de Mar i no tocar els continguts ja existents a la Viquipèdia. Tot i així, a petició de Lloret Turisme, hem modificat alguns articles creats per altres viquipedistes, a fi d’incloure-hi imatges i ampliar-ne els continguts. Aquest és el cas de:

A més, aprofitant que la Biblioteca de Lloret de Mar compta amb el fons bibliogràfic del Punt de les Dones que està integrat per documents especialitzats en dones, hem començat a afegir a la Viquipèdia articles de dones que han destacat per les seves aportacions en el camp de les ciències:

Tota la informació publicada a la Viquipèdia és supervisada per experts que comproven que els articles estiguin ben referenciats, per garantir que la informació sigui de qualitat i fiable.

Si en voleu saber més:

Les biblioteques públiques de Catalunya col·laboren en la difusió i la creació de nous continguts a la Viquipèdia

Viquiprojecte: Biblioteques participants

Anuncis

5 pensaments sobre “AquíbiblioWiki!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s