Proposem un llibre: “El moment en què tot va canviar”

Autor: Kennedy, Douglas

Títol: El Momento en que todo cambió

Barcelona: Planeta, 2012

Consulteu el catàleg

En Thomas, un escriptor nord-americà, madur, trist i solitari, rep un paquet que el farà tornar al passat i recordar els moments més intensos de la seva vida, viscuts al Berlín dels anys 80.

El Moment en què tot va canviar és, en essència, una història d’amor emmarcada en els anys previs a la caiguda del mur. L’autor ens mostra com era la vida a totes dues bandes, creant una trama realment intrigant al voltant de les vivències dels personatges, marcades per la situació política del moment.

El passat d’en Thomas a Berlín, és la trama principal de la novel·la però, el que m’ha arribat de veritat és el que envolta aquesta trama, és a dir, el principi i el final de la novel·la en què es dibuixa la persona resultant de les vivències del passat.

“El moment que ho pot canviar tot. El moment que potser no canvia res. El moment que ens menteix. O el moment que ens diu qui som, què busquem, què volem descobrir… i possiblement mai ho farem.

Som realment lliures del moment?”

Kennedy, Douglas. El Moment en què tot va canviar

M’agraden les novel·les de Douglas Kennedy. M’agraden els personatges que dibuixa perquè són reals i viuen, estimen, guanyen, perden i, finalment, es refan… O no!

Lidia B.

Participa a Bibliolloret: Què has llegit?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s