8 de març. Punt de les Dones

 

El Punt de les Dones és un centre d’informació i recursos per a les dones que neix dins el marc d’actuacions que es proposa la Regidoria de la Dona en el moment de la seva constitució i que implica a diverses seccions de l’ajuntament, entre elles la biblioteca.

Està constituït per un fons bibliogràfic especialitzat en dones que s’organitza en temes com ara: educació, sexualitat, maternitat, prostitució, violència, art, biografies, narrativa, etc. Compta també amb una secció que tracta la temàtica relativa a la diversitat d’identitats sexuals.

Els seus objectius, però, van més enllà de tenir documents disponibles per a la consulta o el préstec, es pretén que, a la biblioteca, les persones interessades hi puguin trobar també informació sota demanda sobre qualsevol tema relacionat, així com informació sobre tots els recursos adreçats a dones existents en el municipi.

Ha de contribuir també, des de la seva especialització, a fer complir les missions que, per a la biblioteca pública, especifica el Manifest de la UNESCO de 1994, sobretot aquelles que fan referència a la difusió de la cultura, a l’alfabetització, a la reducció de l’escletxa digital i al respecte pels drets humans.

Podeu veure una selecció del fons al Catàleg de la biblioteca.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s