La Biblioteca a casa des de L’ARGUS: Biblioteca electrònica

La Subdirecció General de Biblioteques ha subscrit alguns recursos electrònics als quals podeu accedir des del catàleg ARGUS. Lés úniques condicions són tenir carnet de biblioteca i registrar-se a l’ARGUS com a usuari.

Els recursos són els següents:

Mienciclo Universal: plataforma que dóna accés a diverses obres de referència en llengua castellana: Història Universal, Història Gràfica del s. XX, Geografia Universal…

 

VLEX: Base de dades jurídica que conté la  legislació (autonòmica, estatal i europea) i la jurisprudència a text complet dels Tribunals Suprem, Constitucional, Superiors de justícia i Audiències Provincials.

 

QUIOSC.CAT: Accés en format interactiu i multimèdia a més de quaranta revistes en català de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC).

 

Ocenet empresa: Base de dades adreçada a estudiants i a professionals dels àmbits de l’economia i les ciències empresarials.

 

Ocenet salud i medicina: Base de dades en castellà de l’editorial Océano que amb una visió divulgativa conté informació sobre anatomia, medicina, nutrició i salut en general.

  

  

Ocenet aula de padres: Base de dades específicament desenvolupada per als pares i elaborada amb els continguts de l’editorial Océano. Inclou diferents tipus de fonts d’informació: enciclopèdies, atles d’anatomia, diccionaris i més de 20.000 articles de revistes amb la finalitat de proporcionar resposta immediata de com tenir cura de l’educació dels fills.

 

Encyclopaedia Britannica On-line: Versió electrònica de l’Enciclopèdia Britànica, considerada la font de referència per excel·lència, que permet fer cerques a altres fonts d’informació com el Diccionari i Tesaurus Merriam-Webster’s, el World Data Anaylist, i el Timelines.

 

Iconoce: Base de dades documental elaborada per la empresa Sarenet que recupera les edicions digitals dels principals diaris espanyols i estrangers des de 2001.

 

L’Enciclopèdia: Projecte digital del Grup Enciclopèdia Catalana que permet la consulta a l’Enciclopèdia, al Gran Diccionari de la Llengua Catalana, a la Hyperencyclopaedia i, també, als altres diccionaris especialitzats del mateix grup.

 

Britannica Image Quest: Encyclopedia Britannica,  que amb associació amb el més importants proveïdors d’imatges del món: GettyImages, National Geographic Society, Oxford Scientifics… han creat un banc multidisciplinari de més de 2 milions d’imatges.

 

Trobareu informació més detallada al web de Biblioteques de la Generalitat.

                                                                                                 

Quan entreu a l’ARGUS  i premeu “Iniciar sessió” (a la part superior dreta), accedireu a la pantalla de la imatge i us podreu donar d’alta. A la part inferior dreta (marcat en blau en la imatge), hi trobareu l’accés a la biblioteca electrònica.

Per donar-vos d’alta com a usuaris, podeu consultar el nostre tutorial Com obrir un compte d’usuari o bé, consultar l’ajuda de l’ARGUS.

Font: web de Biblioteques de la Generalitat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s