Bloc del Club de Lectura

 

Estem molt contents de presentar-vos el nou Bloc del Club de Lectura.

Hi trobareu informació sobre les lectures mensuals del club i sobre totes aquelles activitats relacionades amb El Club i la Biblioteca. Esperem que es converteixi en un espai de comunicació que ens serveixi per a compartir informació i experiències més enllà de les reunions mensuals.

La vostra col·laboració és clau per a convertir el Bloc en un espai dinàmic, viu. Per això us animem a participar i a fer tots els comentaris i suggeriments que cregueu convenients.

Biblioteca Municipal Lloret de Mar

Anuncis

6 pensaments sobre “Bloc del Club de Lectura

 1. rosa m. diu:

  Trobaria interessant que hi hagués un apartat on els lectors poguésim recomanar, i trobar recomanacions, de lectures que ens hagin agradat. Potser ja hi és i no l’he sabuda veure…..

  M'agrada

 2. rosa m. diu:

  Com que divendres 28 no vaig ésser a la trobada del Club, voldria donar el meu parer sobre els dos llibres que s’hi van comentar:
  “Contra el viento” de l’Ángeles Caso no em va acabar de convèncer; vaig trobar que no reflectia l’argument tal com s’anunciava a la contraportada, que és d’on en treus la primera impressió abans de llegir. L’única part, segons el meu punt de vista, acceptable va ser la que reflectia l’estat d’ànim i els dubtes d’una dona maltractada; de l’amistat entre les dues dones, només n’hi havia una pinzellada i això sí que podia donar per a molt.

  “Tres dones fortes” ja és una altra cosa si no fos…. que la primera narració, més que cap altra, emprava un vocabulari massa rebuscat; es podien dir les mateixes coses i fer una lectura més entenedora. Valia la pena perque el contingut de l’argument era prou interessant. La segona narració estava bé sobre tot perque reflectia més els dubtes i els complexos de l’home, company de la suposada protagonista, que d’aquesta i això no es troba massa sovint a les lectures del nostre Club. La tercera, dura, força punyent, era la millor. De totes maneres, per a mí, ha estat el millor llibre que hem llegit aquesta temporada.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s